Melmelades i almívars naturals i artesans

Gaudeix del gust natural de la nostra fruita

Qui som?

Melmelades Naturals i artesanes

Melmelades Naturals i artesanes

 

LES FILOS, dues germanes elaboren melmelades naturals i artesanes

Les Filos són dues germanes que van néixer i créixer al camp enmig de vinyes i presseguers. De ben petites que les vacances d’estiu les passaven divertint-se, ajudant al pare amb alguna tasca relacionada amb la collita de préssecs.  A la tarda a l’hort amb l’avi i al capvespre a la cuina preparant melmelades naturals i artesanes amb l’àvia.

Després d’una infància molt rica amb valors vinculats a la família i la vida al camp, Les Filos van decidir anar a la gran ciutat, Barcelona, a estudiar.

La Filo Gran es va llicenciar en Administració i Direcció d’Empreses, perquè de petita somiava que quan fos gran crearia la seva pròpia empresa. Però la inèrcia del moment la va portar a treballar en l`àrea de màrqueting de diferents empreses i sectors tan familiars com multinacionals. Ara, després d’haver acumulat experiència i davant la inquieta necessitat d’expressar-se, de sentir la llibertat de vol i les ganes de viure amb passió tot allò que es decideix a la vida, vol fer realitat el seu somni a través d’un projecte propi en el qual s’hi sent molt identificada, Les Filos.

La Filo petita es va diplomar amb Disseny Gràfic i va desenvolupar grans dosis de creativitat a reconegudes Agències de Comunicació i al seu propi Estudi de Disseny Gràfic. La creativitat va néixer amb ella i sempre li han apassionat la bellesa per les coses, les composicions artístiques i sobretot el detall. Ara, entre els seus projectes hi ha fet cabuda un de personal Les Filos amb la seva germana després d’anys volant cadascuna pel seu cantó.

LA PASSIÓ, ES TRANSFORMA EN NEGOCI

Actualment, Les Filos han crescut, són mares i es troben en el millor moment tan personal com professional. A més a més, han emprès el seu propi projecte elaborant melmelades naturals i artesanes a partir dels préssecs que el seu pare conrea amb tanta passió i dedicació a la finca pròpia de Lavern (Subirats) dins la província de Barcelona.

Aquesta zona és molt valorada pels seus “Préssecs de l’Ordal”, d’excel•lent gust intens i dolç gràcies a les característiques de la regió de cultiu de secà, on no es reguen els camps, amb clima mediterrani de pluges irregulars i baixos rendiments de collita, fent que cada préssec sigui un èxtasi sensorial.

LA BELLESA I LES FILOS

Les Filos des de que són mares creuen en la importància de crear espais acollidors a la llar per gaudir amb família i amics. La bellesa de l’espai, els detalls i en definitiva la decoració els apassiona. Si hi ha un estil que les caracteritza és el vintage.
Per això, aquest projecte pretén traslladar als seus fans i clients a aquest estil inspirat amb el camp a través de productes artesans elaborats amb els millors préssecs i complements de decoració i llar que ompliran de calidesa els petits racons o les celebracions amb amics i familiars. A més a més, la seva originalitat i bellesa són ideals com a regal.

Contacte

info@lesfilosmarket.com

(+34) 609 14 97 79

Casa Olivella s/n
08739 Lavern (Subirats)
BARCELONA

Horari: dilluns - divendres
de 9.00 a 19.00 h

LA TEVA COMANDA A CASA

PREPARACIÓ
1-2 DIES LABORABLES

TRANSPORT
24-48h

ENTREGA PEDIDO
3-4 DIES LABORABLES