Melmelades i almívars naturals i artesans

Gaudeix del gust natural de la nostra fruita

Condicions enviament

Termini de lliurament

El termini de lliurament serà d’entre 5-6 dies, un cop confirmat el pagament per part del Client i s’envia per missatgeria 24/48 hores.

Despeses d’enviament

Enviaments Nacional i Peninsular, gratuïts a partir de compres de 40 €. Per compres inferiors a 40 € el preu de l’enviament és de 6 €. Les Filos no realitzen enviaments a les Illes Canàries, Illes Balears, Ceuta, Melilla ni a l’estranger.

S’estableixen les següents Condicions: 1. Els enviaments es realitzen mitjançant el servei de missatgeria TNT. 2. Els costos d’enviament inclouen en tots els casos l’Impost sobre el Valor Afegit (IVA), però cap altre impost, taxa, aranzel o recàrrec. 3. S’entén com enviament el lliurament dels articles en domicili o adreça especificada pel client durant el procés de realització de la comanda, limitant-se com a zones de lliurament les relacionades dalt. 4. Les Filos lliurem les comandes al servei de missatgeria en un termini màxim de 72 hores. No ens responsabilitzem de les possibles demores de lliurament causades pel serveis de missatgeria.

Forma de pagament

Les formes de pagament acceptades per Les Filos són: 1. PAYPAL: Després de confirmar la comanda el client serà conduït al web de PayPal aprofitant la seva plataforma de pagament segur. Un cop efectuat el procés de pagament, serà reconduït de tornada a lesfilosmarket.com. 2. TRANSFERÈNCIA: Un cop confirmada la comanda, el client rebrà un mail amb les dades bancàries d’un compte a nom de Les Filos, per poder realitzar el pagament de la comanda.

Preus

Els productes es vendran al preu que s’indica, sent vigent el que es recull en el moment de la confirmació de la comanda per part del client.

Els preus inclouen en tots els casos l’Impost sobre el Valor Afegit (IVA), però cap altre impost, taxa, aranzel o recàrrec.

Devolucions

No s’admetran devolucions de producte alimentari. Si no estàs satisfet amb la teva compra en la resta de productes que no siguin alimentaris es poden retornar en un termini de 14 dies naturals des del dia en què rebis els productes. Per a això només et demanem que ens ho notifiquis per escrit mitjançant un mail a info@lesfilosmarket.com indicant les dades necessàries per localitzar la compra. Per la nostra part, en el moment en què rebem el teu mail, et comunicarem, mitjançant un correu electrònic, la recepció del mateix.

Per complir amb el termini de devolucions, la comunicació relativa a la devolució de la compra ha de ser enviada abans del venciment del termini corresponent.

En el cas que la devolució sigui per causes imputables a Les Filos (producte defectuós o no coincident amb la referència comprada) serà Les Filos qui s’encarregarà de recollir els productes i / o canviar pel correcte fent-se càrrec dels costos associats a aquesta devolució i / o canvi.

En el cas que la devolució sigui per causes no imputables a Les Filos com canvis deguts a un canvi d’opinió o error per part del client a l’hora de fer la compra haurà de ser el client qui s’encarregui de retornar o lliurar directament els productes en perfecte estat sense cap demora indeguda i, en qualsevol cas, com a molt tard en el termini de 14 dies naturals després de la recepció dels productes. En aquests casos Les Filos reemborsarà al client tots els pagaments rebuts, excepte les despeses d’enviament. Així mateix haurà de ser el client qui assumeixi el cost directe de la devolució dels productes.

Les Filos procedirà a realitzar el reemborsament dins dels 14 dies naturals a partir de la data en què se’ns informi de la decisió de retornar la compra i ho farà utilitzant el mateix mitjà de pagament utilitzat pel client per a la transacció inicial. Les Filos es reserva el dret de retenir el reemborsament fins haver rebut els productes.

Contacte

info@lesfilosmarket.com

(+34) 609 14 97 79

Casa Olivella s/n
08739 Lavern (Subirats)
BARCELONA

Horari: dilluns - divendres
de 9.00 a 19.00 h

LA TEVA COMANDA A CASA

PREPARACIÓ
1-2 DIES LABORABLES

TRANSPORT
24-48h

ENTREGA PEDIDO
3-4 DIES LABORABLES