Melmelades i almívars naturals i artesans

Gaudeix del gust natural de la nostra fruita

Blog

SANT JORDI: ELLES COM A PROTAGONISTES

LLIBRES PER ELLES

LLIBRES PER ELLES I ELLS

Sant Jordi s’aproxima tu ja tens pensats els llibres que regalaràs, et regalaran o que et mereixes, i per tant si ningú l’encerta o hi pensa, t’obsequiaràs a tu mateix/a?

Nosaltres tenim algunes propostes que et poden interessar….

Recentment, hem tingut una lectura que ens ha acompanyat, ens ha animat i ens ha reafirmat com a dones, mares, companyes i treballadores ….Gràcies Sónsoles Ónega per aquesta novel·la “Nosotras que lo quisimos todo” de reflexió sobre la dona treballadora, les seves capacitats, obligacions, drets i sobretot la seva naturalesa lluitadora!

I per elles i ells, els mes petitons de la casa, ens ha enamorat la col·lecció anomenada “Petita&Gran” d’Editorial Alba sota els títols: “Frida Kahlo” “Coco Chanel”.

Aquesta col·lecció ens permet fugir del món irreal de les princeses que donen una visió de color rosa de la vida on el més important per a elles és trobar el “príncep blau”.

Així doncs i esperant nous títols aquest dos contes ajuden a descobrir per part tan de nenes com de nens qui eren i què van aconseguir les dones més importants de la història contemporània. Tal com menciona la sinopsis: Es tracta de dissenyadores, pintores, aventureres, científiques….Dones úniques i meravelloses de les quals aprendre i amb les quals identificar-se. Dones que, com Frida o Coco, van convertir el seu somni en gran història.

Nosaltres ja els tenim, volem que les nenes creixin amb confiança de poder fer el que més els agradi i potenciar-ho i els nens amb la mateixa igualtat avancin amb el respecte cap a elles.

Un projecte que reforça sigui casualitat o no el treball del fotògraf Jaime Moore, “Not just a girl”, on retrata la seva filla de 5 anys a semblança de 5 dones que han fet història. Quan el vam veure publicat no ens va deixar indiferents i des de llavors no hem parat de buscar i buscar material infantil relacionat.

Per fi l’hem trobat! Gràcies Alba Editorial!

 

Molt bon Sant Jordi


Contacte

info@lesfilosmarket.com

(+34) 609 14 97 79

Casa Olivella s/n
08739 Lavern (Subirats)
BARCELONA

Horari: dilluns - divendres
de 9.00 a 19.00 h

LA TEVA COMANDA A CASA

PREPARACIÓ
1-2 DIES LABORABLES

TRANSPORT
24-48h

ENTREGA PEDIDO
3-4 DIES LABORABLES