Melmelades i almívars naturals i artesans

Gaudeix del gust natural de la nostra fruita

Blog

Posts destacats

KITCHEN 4: LA CITA ENDOLCIDA AMB BOMBONS BY LES FILOS

Divendres, els pares han marxat de finde llarg i no tornen fins dimarts. La mare va fer 55 anys ahir, dijous, i el pare la va sorprendre amb un bitllet d’avió, 4 nits d’hotel i tot un planning programat i organitzat per a ell mateix.

Vaja vam quedar tots bocabadats, que ben amagadet que s’ho tenia. Ell només ens va indicar que no ens preocupéssim pel seu regal, que ja s’espavilava. Per tant, la meva germana i jo ens vam aliar i li vam regalar 1 sessió intensa d’estètica consistent amb neteja de cutis i manicura, a més d’un lot de productes en cremes a triar el dia de la sessió. La mare li encanta tot allò que la pugui fer sentir més atractiva i sobretot més jove. Ella sempre procura arreglar-se i cuidar-se ja que diu que d’aquesta manera és com ha obviat qualsevol depressió que hagi pogut fer un intent d’afectar el seu estat d’ànim. En definitiva, no és amiga dels antidepressius i lamentacions, sinó, més aviat de “al mal temps bona cara” o “el que no facis tu no tu farà ningú”. Bé, tot un seguit d’expressions que intento recordar quan tinc hores baixes.

Així, com que els pares són fora i la meva germana se’n va a casa d’una amiga, que viu a Girona, a passar el cap de setmana, gaudiré de la quietud i espai.

De moment els divendres acabo la jornada laboral a les 15:00h i em ve de gust cuinar. Per mi, els fogons són un relaxant mental natural juntament i amb el meu blog on hi comento de tot però sobretot molt de cuina, receptes, consells, pàgines webs que m’agraden, articles d’interès….

Tinc ganes de xocolata, negra, concentrada i només sortir de la feina he anat a una pastisseria que estava oberta, per què hi tenen zona degustació, a comprar cobertura de xocolata negra al 70%.

Vull elaborar quelcom amb xocolata, ja que l’altre dia vaig llegir i compartir a través del meu blog un article que deia que “ la xocolata conté un aminoàcid anomenat triptòfan que augmenta la producció de serotonina, una hormona lligada a les sensacions de benestar”

Arribo a casa i m’inspiro, poso música d’aires chill-out, em poso còmode, unes malles, samarreta, “suadadera” i sabatilles i començo a “barrinar” per internet buscant receptes fins que trobo “bombons” ui i penso que bo un bombó de “xocolata amb melmelada de préssec paragauio i pruna vermella Les Filos”. Dolç però a la vegada amarg i àcid, uix m’encanta!!!

I m’hi poso!!! El motlle que he trobat son uns cors, que un dia vaig comprar impulsivament.
Quan ja estic, que per cert, queden preciosos semblen fets per un expert, en provo un i dic: “això és pecaminós”. Agafo una caixa metàl·lica, els tanco i els poso a la nevera pensant que els compartiré amb la família quan arribin. Tot seguit, m’endinso a la lectura del llibre que tinc començat de Sara Larks “En el país de la nube blanca”. Tinc ganes d’acabar-lo, doncs m’estic resistint a comprar la biografia de l’Andrée Agassi que la recomanen tots els mitjans i professionals de la lletra, la novel·la de Milena Busquets, plena de reconeixements…entre d’altres.

Al cap d’una mitja hora llegint, m’endormisco i quan obro els ulls i m’inclino per mirar l’hora al mòbil, llegeixo un “whatsup”que diu: quedem? Ostres sento una sensació de pessigolleig que em recorre tot el cos, de sobte sense ni pensar contesto: Si!. Tot seguit, i induïda per la seguretat que em diu la mare que he de mostrar davant dels homes continuo: avui a les 10:00 a casa meva, va bé? i rebo una resposta contundent: D’acord, jo porto el vi, la cuina la poses tu, alguna recepta de les que publiques al blog ja em va bé! J . Ostres no puc creure-ho, ho he fet!!!! He sigut clara, contundent i atrevida.

Bé, ja us podeu imaginar, són les 18:00h i ràpid em miro al mirall, faig una cara d’espant, m’he de dutxar, arreglar i uf preparar el sopar i la nevera és quasi buida! Em calço les sabates, mentre faig un repàs mental de les receptes que tinc al cap i zas ja sé…pròximament…..(de postres ja podeu pensar que tinc oi????)

blog-les-filos-kitchen4


Contacte

info@lesfilosmarket.com

(+34) 609 14 97 79

Casa Olivella s/n
08739 Lavern (Subirats)
BARCELONA

Horari: dilluns - divendres
de 9.00 a 19.00 h

LA TEVA COMANDA A CASA

PREPARACIÓ
1-2 DIES LABORABLES

TRANSPORT
24-48h

ENTREGA PEDIDO
3-4 DIES LABORABLES