Melmelades i almívars naturals i artesans

Gaudeix del gust natural de la nostra fruita

Blog

Posts destacats

KITCHEN 3: REUNIÓ D’AMIGUES AMB AMANIDA ANIMADA BY LES FILOS

CAPÍTOL III

REUNIÓ D’AMIGUES

Ha arribat el primer cap de setmana després de les Festes de Nadal i ara toca descansar de família, torrons, xerinola i dedicar temps a les amigues.

Avui divendres, uns quants WhatsApps i tot llest. Dissabte ens posarem al dia dels esdeveniments d’aquestes vacances, ja que per sort o per desgracia cadascuna de nosaltres ha assaborit plans i ambients ben diferents.

Jo, que per cert encara no m’he presentat. Sóc la Juliette, em van posar així per què la meva mare ho va decidir durant e 5è mes d’embaràs de forma unànime, ja que ningú es va atrevir a portar-li la contrari. Les hormones estaven fent amb ella, allò que es diu una revolució.

El fet es que en aquells moments, havia començat un curs accelerat de francès per refrescar i avançar, deia, el francès après a l’institut. Se li va posar al cap que abans de que jo naixés volia anar a pujar la Tour Eiffel a la “la viller de l’amour” i sobretot, sense haver de dependre del francès del meu pare. Així doncs, davant d’aquesta immersió lingüística que va reforçar revisant la filmografia francesa més destacada, només li venien al cap els noms del rang de Juliette.

Si nois, el meu nom és fruit d’un rebombori hormonal de la mare, que segons ella ja no li va marxar mai més i s’hi va quedar com un trastorn que la porta a tirar pel dret amb les seves decisions. Ostres com l’admiro, jo estic en un moment que em sembla que tiri on tiri m’estimbo.

Per això, molts cops li consulto coses, tot i que de vegades segons els ànims, me les callo com les meves relacions amb el sexe contrari. Quan li surt la vena de mare proteccionista i feminista a la vegada ja el sé el consell:
“deixa-ho córrer, passa, ni hi perdis ni un segon, queda’t a casa, no persegueixis mai a un home, no s’ho mereixen, es pensen que són el centre d’atenció i res, no s’adonen que el món és i serà de les dones en poc temps…pensa que n’hi ha tants que no saps mai si has escollit bé, per tant ni t’atabalis, que s’ha cregut el pellús” I bé, tot són un seguit de ximpleries que no sé si em farien tornar asexual o lesbiana, amb respecte als dos col·lectius, però de vegades n’hi hauria per rendir-se si li fes cas…

Per cert, m’he llicenciat en ciències empresarials i marketing i en aquests moments estic acabant unes pràctiques mentre escric en el meu blog, on parlo sobretot de tot allò que em crida l’atenció i inconscientment em fa perdre més de 10 minuts d’atenció. Així crec, que potser algun dia trobo el que realment m’agrada i m’hi tiro de cap, com ma mare!

Les meves amigues són la Susi, la Anaïs, la Dani i la Noe. Cada una molt diferent però entre totes fem un “complet” ja que el que no té una ho té l’altre. Som amigues des de que teníem 5 anys! De vegades ens reunim i mirem fotos d’aquella època, ostres com hem canviat!!! Bé, d’elles ja us aniré explicant, només que totes tenim 25 anys, som del 1989, ens agrada dir que som una mescla dels 80’s i dels 90’s, això ens fa sentir de dues èpoques i entenedores de dues generacions.

Doncs si, totes elles dissabte vindran a casa meva, ja que els pares van a no sé on tot el dia i jo em quedo sola amb ma germana Sira de 23 anys, (l’origen del seu nom: la mare travessava una època mística, de pensament i de reflexió interior…) que hauré d’aguantar dins del grup ja que a més cada dia hi va guanyant terreny. Carai no sé com s’ho ha fet! Hi ha vegades que em fa nosa però hi ha cops que he d’admetre m’agrada per què em mira amb admiració i això em reafirma com a germana gran. La Sira, ha acabat la carrera de Dret i mentre busca feina, està fent un curs d’art dramàtic, jo penso que sempre ha sigut una pallassa sense vergonya i d’aquí a que tothom li digui que té aptituds interpretatives i ara ella vol esbrinar-ho.

Bé doncs, tot el grupet dissabte hem quedat per dinar a casa meva però m’han posat una condició, ja que m’he ofert a cuinar: poques calories, lleuger i res que s’acosti a les atipades de Nadal.

He pensat, sembla que vulguin que els doni dues fulles d’enciam sense amanir i au a rossegar, o mira un got d’aigua i ja està. Com que a mi m’agrada gaudir de les reunions amb amics al voltant de la bona cuina he pensat que ni elles ni jo i per tant de primer una amanida. Però no només enciama i tomàquet, ja que mi m’encanten ben farcides de coses bones i saludables i sobretot ben animades. I a més acompanyada amb una copeta de vi, així els temes de conversa fluiran per ells sols! Au a passar-ho bé!

blog-les-filos-kitchen3


Contacte

info@lesfilosmarket.com

(+34) 609 14 97 79

Casa Olivella s/n
08739 Lavern (Subirats)
BARCELONA

Horari: dilluns - divendres
de 9.00 a 19.00 h

LA TEVA COMANDA A CASA

PREPARACIÓ
1-2 DIES LABORABLES

TRANSPORT
24-48h

ENTREGA PEDIDO
3-4 DIES LABORABLES