Melmelades i almívars naturals i artesans

Gaudeix del gust natural de la nostra fruita

Blog

KITCHEN 2: TORRADA AMB FORMATGE CREMÓS

CAPÍTOL II

DISSABTE … SIMPLE COM ELL SOL!

Aquesta nit he dormit com una reina, el cansament de la setmana m’ha fet caure desmaiada al llit.

El despertador ha sonat per defecte i he fet un bot que una mica més i caic. Estava tan relaxada que m’ha costat reaccionar. L’he parat amb un cop sec, doncs avui no toca matinar amb les presses de dilluns, dimarts….divendres. Avui toca….mimar-me. No penso fer res programat, em mouré per la inèrcia. Així doncs, he tancat els ulls un altre cop, m’he tapat bé i un altre cop endinsada amb els dolços somnis….

Cap allà a les 10:00 he entreobert un ull, una escletxa de llum es filtrava per la persiana. Tot seguit una mandra i una altre, fins que he fet un pensament. M’he calçat les sabatilles embolcallada amb el batí de pelfa, i un sospir de joia m’ha envaït quan obria la finestra de bat a bat deixant entrar un ble d’aire fred que m’ha glaçat la cara mentre el sol m’il·luminava. Avui em proposo gaudir d’aquest dissabte d’hivern, assolellat. Això si, sense presses!

Per començar engego la dutxa fent rajar l’aigua glaçada i a la cuina poso la cafetera en “on”. L’aigua tèbia és el millor regal de bon matí per sentir-me activa. Després d’haver inundat de baf el bany em reprenc amb un bon cafè amb llet sempre sense sucre per sentir-hi l’aroma i el gust purs.

Però no en tinc prou, necessito energia i endolcir el paladar amb quelcom realment bo. Obro la nevera i veig els pots de melmelades artesanes Les Filos, en tinc de varis tipus doncs les utilitzo sovint per posar un toc original a allò que cuino. La mirada se’m clava amb la de préssec vermell, dolça però amb un lleuger toc àcid i la seva tonalitat vermella…ui i un formatge cremós per untar. Poso una llesca de pa de pagès a la torradora i ja està ,tinc tot el que necessito, un bon cafè amb llet, torrades, formatge cremós i melmelades Les Filos.

Avui serà un dia amb dolçor!

blog-les-filos-kitchen2


Contacte

info@lesfilosmarket.com

(+34) 609 14 97 79

Casa Olivella s/n
08739 Lavern (Subirats)
BARCELONA

Horari: dilluns - divendres
de 9.00 a 19.00 h

LA TEVA COMANDA A CASA

PREPARACIÓ
1-2 DIES LABORABLES

TRANSPORT
24-48h

ENTREGA PEDIDO
3-4 DIES LABORABLES