Melmelades i almívars naturals i artesans

Gaudeix del gust natural de la nostra fruita

Blog

KITCHEN 1: PIZZA AMB FORMATGE DE CABRA I MELMELADA SUMMER LES FILOS

Avui inaugurem el nostre canal “KITCHEN” on trobareu receptes amb els nostres productes, melmelades i almívars artesans Les Filos. Només cal que obriu el bloc www.lesfilosmarket.com/bloc i dins de la categoria KITCHEN us sortiran totes les receptes que anirem publicant.

Avui, divendres proposem PIZZA amb melmelada Summer Les Filos de préssec de Vinya.

A més a més, no us perdeu la nostra protagonista que gaudirà durant aquest llarg recorregut culinari dels bons moments que Les Filos li brinden…

CAPÍTOL I

NIT DE DIVENDRES

Arribo a casa, cansada i amb gana però amb poca energia per sortir a sopar a fora i a més fa un fred….engego la cale tanco finestres i la casa comença a ressorgir. Però la calidesa no arriba fins que connecto les llums de l’arbre de Nadal que vaig muntar el cap de setmana passat per insistència dels meus nebots. Llavors ho veig clar, aquesta nit serà nit de sofà manta i peli. Però quina peli? Miro la cartellera dels canals convencionals que hi tinc a la tele. De fet, no estic abonada a cap d’aquests productes que t’ofereixen tele a la carta. Sempre penso que no els faré servir i a més em robaran de les estonetes abans d’anar a dormir que hi paso llegint els llibres, encara amb paper, que em vaig comprant segons ànims personals.

Res, no fan res del meu interès, vaig a remenar a veure si trobo alguna peli d’aquelles que de vegades compro amb algun diari i que t’ofereixen per només 1 euro, o quan vaig al videoclub que sempre trobo “relíquies” a bon preu.

Ostres, que bé avui em ve de gust un clàssic: Casablanca, la vaig veure quan era adolescent a casa els meus avis el primer dia que estrenaven un vídeo que els havien regalat. D’ençà a les hores no l’he tornat a veure. L’altre dia, em va venir el record quan la vaig trobar en vídeo CD al videoclub, i només per 1 euro. Llavors, vaig pensar que seria bonic recordar aquell dia que també vaig passar al sofà i manteta amb els meus estimats àvis, grans amants del cine de la seva època.

Ostres, si molta peli però i per sopar què faré? Obro la nevera i què hi veig? Una massa de pizza, ui clar: peli, sofà i pizza. Però que hi poso? Bé, veig coses, pinyons, ceba…….ui i melmelada Les Filos, i si li dono el toc final? I tant segur que serà per llepar-s’hi els dits!

Al final he fet una PIZZA amb formatge de cabra i melmelada artesana LES FILOS.

Us paso la recepta:

blog-les-filos-kitchen1


Contacte

info@lesfilosmarket.com

(+34) 609 14 97 79

Casa Olivella s/n
08739 Lavern (Subirats)
BARCELONA

Horari: dilluns - divendres
de 9.00 a 19.00 h

LA TEVA COMANDA A CASA

PREPARACIÓ
1-2 DIES LABORABLES

TRANSPORT
24-48h

ENTREGA PEDIDO
3-4 DIES LABORABLES